Англійський сніданок: омлет з яблуками і сиром

Сезонні фрукти в руках підданих Її Величності перетворюються на серйозну зброя, і переможе та команда, чиї залпи змусять противника капітулювати. Після цього всі учасники побоїща відправляються до довгого столу, на якому виставлені десятки найрізноманітніших страв з яблук. Хтось таким чином відзначить свій тріумф, а хтось підсолодить пігулку поразки. А можна  обійтися без яблучної бійні і одразу перейти до яблучного бенкету.

Омлет з яблуками та сиром

Інгредієнти

6 яєць

200 г білого хліба (черствого і без кірочок)

250 г твердого сиру

4 яблука

2 ст.л. олії

1 склянка молока

сіль

Покроковий рецепт

Крок 1: хліб замочити в молоці.

Крок 2: яблука очистити від шкірки, видалити насінну коробку і тоненько нарізати.

Крок 3: сир натерти на тертці, яйця збити з сіллю.

Крок 4: додати до яєць вимочений хліб і молоко, збити.

Крок 5: форму для випічки змастити олією і влити в неї половину маси омлету.

Крок 6: викласти на неї яблука, потім вилити решту омлету і посипати сиром.

Крок 7: запікати за температури 170 градусів до готовності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *